+359 889 090101 office@totem-group.eu Search:

Тотем Груп анонсира новия 24-инчов сублимационен принтер EPSON SureColor SC-F500

Въпреки, че през последната година имаше доста противоречиви слухове за това, дали EPSON ще извадят на пазара нов 24-инчов сублимационен принтер, то това вече е факт.

epson_scf500

Новият SureColor SC-F500 се предлага от месец Октомври и се очертава като победител в съревнованието срещу компаниите, които се опитват да конвертират традиционните 24-инчови фотопринтери в сублимационни. Освен това, много от конкурентните продукти в този клас, най-вероятно ще изчезнат от пазара, поради високите цени на мастилата и себестойност на принтерите.

epson_scf500

Новият SureColor SC-F500 е специално разработен и насочен, да помогне на малкия промоционален бизнес, производителите на сувенирни, домашен текстил, както и копирни центрове, да са по-гъвкави и да увеличат избора на клиентите си, предлагайки висококачествен сублимационен печат. Независимо дали произвеждате персонализирани кейсове за телефони, чаши, подложки за мишки, тениски, възглавнички или хавлиени кърпи, SC-F500 предлага скорост, надеждност, ниска себестойност, като в същото време получавате бърза възвръщаемост на инвестицията. За да отговаря на всички нужди на клиeнтите, принтерът не изисква специални познания и умения за настройване , експлоатация или поддръжка. Всичко това се постига чрез доказалата се във времето прецизна сублимационна технология на Epson.

epson_scf500

SC-F500 е с работна ширина 60 см и се предлага в конфигурация от четири цвята CMYK, PrecisionCore™ TFP глави (4.4pl) и резолюция на печат 2400 х 1200 dpi. Принтерът се доставя в комплект с EPSON RIP софтуер и представлява цялостно решение, включващо принтер, мастила, хартия, RIP софтуер и профили, създадени да работят в пълен синхрон. EPSON SC-F500 може да работи както с трансферна хартия на листи, така и с хартия на ролки, като времето за смяна между двете медии е сведено до минимум.

Вижте брошура с техническите характеристики на EPSON SureColor SC-F500

Повече информация можете да получите от Тотем Груп ЕООД – оторизиран дистрибутор и сервизен партньор на EPSON.

Back